Az Erasmus+ program széleskörű lehetőségek tárházát nyitotta meg csapatunk tagjai előtt, amit nagy hálával ki is használtunk. Kollégáink május 1 és 7 között Spanyolországba, Huelva városába látogattak szakmai képzésre. Az alábbiakban beszámolunk nektek tapasztalatainkról, élményeinkről.

Az elmúlt időszakban rengeteg pozitív, gazdagító élményben volt részünk. Öt kollégánk szakmai képzésen vett részt, amelynek lényegi pontjai az effektívebb munkavégzésre koncentráltak. Nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, az emlékekért, amit ez alatt az idő alatt összegyűjthettünk.  Az oktatás, amelyben részesültünk az Intercia Digital támogatásával valósulhatott meg.

.

Az Intercia csapatának küldetése az, hogy Európa-szerte ösztönözze a digitális készségekkel kapcsolatos képzést, és innovációt, mind az oktatási intézmények, szakemberek, mind a munkaerőpiac,  és általában az európai polgárok számára. Az információcsokrot, amit tőlük kaptunk, rendkívül hasznosnak találtuk.

Persze, nem csupán komoly akadémikus környezetben töltöttük el ezt az időszakot. Megnéztük a tengert, kirándultunk, helyet másztunk, élveztük a friss levegőt. Május 1 és 7 között olyan időszakot élhettünk át, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Ezúton szeretnénk megköszönni ezeket az élményeket mindazoknak a partnereknek, aki hozzájárultak ennek a lehetőségnek a létrejöttéhez, akik időt töltöttek velünk, és a barátainkká váltak. Abban a reményben tértünk haza, hogy ez csupán az első fejezete volt egy hosszú, programoktól zsúfolt barátságnak.

Megszakítás