Dely Rékát talán mindenki ismeri, de legalábbis a neve minden Nem Adom Feles dolgozó fülében ismerősen csenghet, még azokéban is, akik nem találkoztak vele személyesen. Az Alapítvány vezetőjének, Dely Gézának, a legidősebb lánya már fiatalon itt tevékenykedett, járta a táborokat és kisebb-nagyobb munkákat vállalt a szervezésben is. Szociálpedagógus diplomát szerzett, aztán elvégezte a mester szakot is és Szociális munkás diplomát szerzett. Mégsem ezen az úton ment tovább, de erről majd később.

A tanulmányai elvégzése után egy évig Németországban dolgozott, ezután jött vissza az Alapítványhoz.  Táborok szervezése, tréningek tartása, egyszóval minden területet kipróbált és meg is állta a helyét. Ekkor jött az ötlet, hogy meg lehetne próbálni a nemzetközi pályázatokat is.

 

 

Réka sokat járt külföldre, ezért fokozatosan alakultak ki a kapcsolatai, amikre építeni lehetett az indulást. Megírta az első pályázatot és el is kezdte szervezni a NemAdomFel Együttes külföldi turnéját. Így lett Ő a Nem Adom Fel Alapítvány Nemzetközi koordinátora.

 

Az EU-s projectek lebonyolítása mellett Réka saját maga készítette a szóróanyagokat, borítókat és a programfüzeteket is. Számos Nem Adom Feles grafika fűződik a nevéhez, ami szintén a sokoldalúságát dicséri.

 

 

Éppen ezért volt kézenfekvő, hogy mikor tavaly december 31-én megszületett Réka első lánya és be kellett fejeznie a Nemzetközi munkát, akkor ezt a vonalat vitte tovább a babázás mellett.

Egyébként a kíváncsiság arra sarkalt, hogy egy kicsit faggassam Őt a kicsiről is, akiről elmondta, hogy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Minden jót kívánunk nekik!

Megszakítás