Kreatív Műhelyünk nemsokára az Erzsébet térre, a Hello Piac Design Vásárra viszi csodás, kézzel készített alkotásait. Nagy lelkesedéssel készülünk az alkalomra, és már alig várjuk, hogy találkozhassunk Veletek.

Ezen a hétvégén, április 27-én Kreatív Műhelyünk dolgozói kint várnak majd minden érdeklődőt a Hello Piac Design Vásáron 11 és 18 óra között.

A termékek mindegyike nagy szeretettel, kitartó aprólékos ügyességgel készült.  Ezek azonban nem csupán a kreativitást kifejezendő eszközök, hanem mindennapi használati tárgyak is, amelyek magas minőséggel látják el, azt a funkciót, amelyre rendeltettek.

Ilyenek például egyedi virágboxaink, vagy a finom munkával elkészített koszorúink.

Ajándékaink minden alkalomra, ünnepre kiváló meglepetésként szolgálnak, így például a közeledő Anyák Napjára is. Látogass ki a Hello Piacra, nézd meg közelebbről azokat a dolgokat, amiket készítünk.

A Hello Piac tökéletes alkalmat biztosít számunkra ahhoz, hogy még inkább kibontakozhassunk. A rendezvény kutya és gyermekbarát, mindenkit egyformán nagy szeretettel, és várakozással fogadunk.

Számunkra ez a lehetőség nem csupán arról szól, hogy magas minőségű termékkel láthatjuk el a közönségünket. Örömmel tölt el bennünket természetesen, hogy kiszolgálhatunk egy fennálló igényt az egyedi termékekre, de mindez több ennél. Ez mindannyiunknak személyes kihívást is jelent. Tagjaink fogyatékossággal élő, kreatív vénájú emberek, akinek a műhelyben végzett munka az önkifejezés, a saját korlátjaik legyőzésének útja is.  

Ha úgy véled, hogy ez az ügy ez a cél, érdemes a figyelmedre, úgy látogass ki hozzánk, és vigyél magaddal valami szépet. Szeretnénk, ha Te is látnád a munkánk gyümölcsét.

Ha támogatnád munkájukat

Megszakítás