GYŰJTÉS CÉLJA

Alapítványunk már évek óta szeretne ebben segítséget nyújtani és megvalósítani fogyatékkal élő fiatalokat befogadó támogatott lakhatás projektet. 2019-ben, az eddigi gyűjtéseink eredményeként sikerült megvásárolnunk egy 1600 nm-es telket a XI. Mikes Kelemen úton. Következő lépésként, szeretnénk elkészíttetni a terveket és ha lehet, mihamarabb elkezdeni az építkezést, hogy a beköltöző fiatalok álma mihamarabb megvalósulhasson.

A tervezett Mikes Lélekközpont különlegessége,hogy itt mindenkinek saját külön kis apartman rész kerülne kialakításra, szobával és fürdőszobával, valamint egy közösségi tér konyhával, ahol a lakók kedvük szerint közösen is eltölthetnék szabadidejüket, de igény szerint elvonulhatnának saját lakrészükbe.

A megépítendő Mikes Lélekközpont 10-12 sérültséggel élő fiatal számára teremtené meg az önállósodás lehetőségét amellett, hogy 0-24 órás segítőszolgálat keretében elérhető maradna számukra az a biztos háttér, mely szükséges és elégséges ahhoz, hogy lehetőségeikhez mérten, önállóan tudják élni életüket.

Ha csak egy tégla árával segítesz is, számukra már az is egy lépés álmuk megvalósítása felé!

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-26
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS (A gyűjtés időtartama: folyamatos)

Fontos információ: